4 de novembre del 2012

Resum de la trobada de Sidecars de Cambrils 2012


La primera trabada de sidecars de Cambrils va tenir lloc els passats 3 i 4 de novembre.

Cliqueu aquí per veure totes les fotos

El punt de reunió va ser l’Hotelet de Cambrils, un hotel amb un bon accés, un pàrquing privat, un buffet lliure, habitacions confortables i un inmillorable preu, molt assequible per totes les butxaques.



El dissabte al matí van caure quatre gotes, però no va anar a més. A mig matí ens vam dirigir cap a Riudoms, a les caves Marc Vidal a visitar el museu de cotxes d’època i motos antigues.



És una col·lecció privada ubicada en una nau de 1000 m2, on podem veure una extensa col·lecció de motos clàssiques de trial, cross i enduro.



Pel que fa als cotxes podem veure exposats entre altres, Hispano Suiza, Rolls Royce, Cadillac Chevrolet, Buick, Packard, Mercedes, etc.



Com a curiositats, el museu té un motor a reacció d’un avió i una avioneta de fusta.


A la tarda ben dinat, vam anar a Reus a visitar la ciutat, on vam poder observar moltes cases modernistes d’Antoni Gaudí. Antoni Gaudí va néixer a Reus i actualment hi ha el centre d’interpretació d’Antoni Gaudí a la plaça Mercadal.

A la mateixa plaça vam poder veure la 31a diada dels Xiquets de Reus, amb els Bordegassos de Vilanova i els Xiquets de Reus.


Aquesta trobada organitzada per en Miquel, va ser tot un èxit, tenint una assistència de 9 sidecars i 2 motos.

Des del Club volem donar les gràcies a tots els assistents i especialment a en Miquel per la impecable organització.