14 de juliol del 2013

Trobada de Sidecars d'Enduro 2013

4a Trobada de Sidecars d'Enduro a la Selva Negra - 2013

Cliqueu aquí per veure totes les fotos


Els passats dies 12,13 i 14 de juliol va tenir lloc la 4a trobada de sidecars d’Enduro de la Selva Negra. Com ja haviem anunciat aquesta trobada la organitza en Hänsi i l’Andrea, sidecaristes alemanys que ens van visitar a Puigcerdà aquest any.



Aquesta trobada es fa a 60 quilòmetres a l’est de Freiburg, la zona d’acampada és un prat extens, amb una casa on hi tenim els serveis, dutxes i cuina.
Van assistir 100 sidecars, dels quals 80 eren sidecars trail, cross, enduro, tant clàssics com moderns.

A l’hora dels àpats cadascú es podia cuinar el que portava o bé comprar a uns preus mòdics menjar per cuinar a la brasa.
El divendres al vespre vam poder veure una projecció de fotos d’un viatge amb sidecar al Cap Nord.



Dissabte al matí després d’esmorzar ens vam preparar per anar a fer una ruta per carreteres i pistes de la Selva Negra. Com que érem molts sidecars es van fer 3 grups.



A mitja ruta ens vam parar a fer un àpat tradicional de la Selva Negra, una amanida de formatge, pernil dolç i vinagre.



Al vespre, després de sopar vam tenir la segona projecció, un espectacular viatge d’una parella alemana que durant 8 mesos van viatjar per Europa i Àfrica amb sidecar. Sortint d’Alemanya cap a Turquia, Egipte, Sudan, Etiopia, Kenia, Tanzania, Moçambic, Sud Àfrica i Namíbia.
Va ser impresionant poder veure les fotografies del viatge i poder parlar tant abans com després de la projecció amb els protagonistes d’aquest viatge.

El diumenge al matí tothom va recollir ja que la trobada s’acabava.

Nosaltres junt amb en Hänsi i l’Andrea, encara vam aprofitar a visitar els salts d’aigua que hi ha a Triberg, fer una visita a Villingen, un poble emmurallat i fer un caminada pels boscos espessos de la Selva Negra prop del llac Titisee.