17 d’agost del 2013

Rally 2 Nacions 2013


RALLYE 2 NACIONS del 15 al 18 d'Agost

Cliqueu aquí per veure les fotos 

Per la Mare de Déu d’agost ens vam trobar al càmping d’Elna (Catalunya Nord) per fer un rallye turístic, tres sidecars rodant per les belles contrades a munt i avall, visitant el famós claustre de la Catedral d’Elna i la Maternitat a les afores de la vila. 





Com que la calor apreta en Pep, David, Joan, Victor, Eli, Glòria i Alex varem anar a banyar-nos al llac de la Raho. 



També ens vam trobar lo Tito d’Igualada que ens va tenir una bona estona somiant mentre ens explicava algunes anècdotes de Venezuela, Uganda, Chad, Mongòlia i el seu nou viatge cap a Thailandia... ben envobalicats... algun dia... jo també.


 
Vam anar a visitar al company Roger, que molt amable ens va ensenyar les seves motos i ens vam quedar a sopar al peu del Canigó, un 10. 

Això no va ser tot, una molt interesant visita a casa d'en David, fabricant dels sidecars MS-R, situat a Elne.Va ser per nosaltres la primera vegada de veure el taller de un constructor de sides, els seus sidecars es veuen molt ferms, moderns i bonics. Ens va tractar molt bé i ens va respondre a totes les preguntes fetes. 



A l’endemà vam visitar Collioure sota la pluja, per sort una pausa ens va permetre visitar-lo, que és magnífic, és el Cadaqués de l’altre costat dels Pirineus. 

El diumenge mentre esmorzaven va haver el gran sorteig del Rallye i després de l’esmorzar de germanor, tots junts a posar gasolina i quan alguns marxaven a mig matí altres es quedaven i per aprofitar vam visitar un santuari de tortugues, algunes gegants de les Seishelles, o de Madagascar, altres aquàtiques, i la bufada del vidre a la petita població del Palau del Vidre al peu de les Alberes. Hem fet un munt d’activitats durant els 4 dies.