4 d’abril del 2015

Resum i fotos Puigcerdà 2015


Puigcerdà 2015

Veures totes les fotos 

Ja són 15 les trobades de la Cerdanya. Qui ho havia de dir que la Setmana Santa del 2001, essent la primera trobada de sidecars del Sidecar Club 3 Rodes, es convertiria en una trobada clàssica.



Doncs els passats 3,4 i 5 d’abril va tenir lloc la 15a trobada internacional de sidecars de Puigcerdà.
Enguany vam ser 9 sidecars, 1 moto i 31 persones.
El temps ens va acompanyar els tres dies, sol i molt bona temperatura diurna i cap al vespre refrescava un xic, com és normal a l’alçada de 1000 m.

El divendres a la tarda, un cop van arribar els inscrits a la trobada, els nens acompanyats dels grans van anar al palau de gel de Puigcerdà a patinar. Algúns ens ho miràvem des dels vidres de la cafeteria.



Després de sopar es va projectar el video de la trobada de sidecars de Puigcerdà del 2013 i del 3er rallie dels Colls Blancs dels Alps francesos.


 El dissabte al matí, com ja és tradició, vam fer la sortida cultural, aquest any a Vilafranca del Conflent. Vila mitjaval envoltada de muralles, fundada el 1090 per Guillem Ramon, comte de Cerdanya.
Actualment és un poble turístic, amb  carrers peatonals per passejar tranquil·lament i poder observar les botigues del poble.




Al migdia vam tornar cap a Monlluís, un altre poble emmurallat dins el conjunt de fortificacions de Vauban. Allà ens esperaven per dinar tots junts en un restaurant dins el casc antic.

 Al vespre, just després de sopar, vam celebrar els 15 anys amb un pastís de postres, on tots els nens de la trobada van poder bufar les espelmes.